Hongarije Huis Kopen
 

Gebieden.

 Via Hongarije Huis Kopen brengt Hongaars Huis u het aanbod in een aantal gebieden. Het totale aanbod daarvan kunt u eenvoudig zien in deze overzichtskaart.

Aan de westkant hebben wij mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton, dan treft u in de regio Siófok - Dombóvár – Kaposvár – Pécs een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied bieden wij u woningen aan voor al Euro 30.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland, maar een prima (tweede) woning waar u snel kunt wonen.

Als u verder naar het zuiden westen gaat, dan hebben we in de provincie Somogy prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Marcali - Kaposvár - Nagykanisza. Hier kunt u in de klein(ere) dorpen prima kwaliteit voor niet te veel geld kopen.

In het "diepe" zuidwesten van Hongarije, in de provincie Baranya en in de regio Szigetvár - Barcs bieden zij u mooi aanbod. niet ver van de grens met Kroatië en goed betaalbare woningen in een mooi landschap. Kijk hier een voor het aanbod in West-Baranya.

Dit alles ten westen van Boedapest. Vanuit Boedapest, verder naar het Noordoosten vinden we dan ten noorden van Eger, in de Bükk bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.

Nieuwbouw


In het Noord westen van Hongarije, langs de snelweg Wenen v- Boedapest, op een uurtje rijden van de noord kant van het Balaton en  in een mooi deel van Hongarije, worden nieuwbouw woningen gebouwd in het dorpje Dunaszentmiklós wat op een 8 km van de stad Tata ligt. Makkelijk bereikbaar via de M1.

Hier wordt door Nederlandse vastgoedontwikkelaars, die al 27 jaar in Hongarije wonen en werken, een plan ontwikkeld met 28 twee-onder-een-kap woningen op een 500 m2 eigen grond. De woningen worden u sleutel klaar opgeleverd voor eigen bewoning of eventueel verhuur. De kansen voor verhuur zijn er zeker door de nabijheid van Tata waar veel expats werken.

De maandlasten zijn laag zodat u hier lekker makkelijk en lang van uw pensioen zou kunnen genieten.

Wilt u meer weten? kijk dan op www.dunavalley.nl. Daar  tekeningen, een 3D-presentatie en natuurlijk de koopprijzen en kosten.